Advertisement

Αφγανισταν Ταλιμπαν : Snpqzbngi4kh M - Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών.

Αφγανισταν Ταλιμπαν : Snpqzbngi4kh M - Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών.. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας.

Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Sqebhfz Rnfykm
Sqebhfz Rnfykm from static.euronews.com
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι ταλιμπάν καλύπτουν διαφημιστικές εικόνες γυναικών στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το αφγανιστάν μετά την πτώση της καμπούλ. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Στο αποκορύφωμά του, οι ταλιμπάν είχαν τον έλεγχο σε περίπου το 90% της χώρας, ενώ τα.

Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν πλέον την κανταχάρ, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

1
1 from
Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.

Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο.

Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε.

Jtqmfiyp69rlem
Jtqmfiyp69rlem from air.euro2day.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν πλέον την κανταχάρ, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια.

Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να.

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Οι ταλιμπάν καλύπτουν διαφημιστικές εικόνες γυναικών στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα.

Posting Komentar

0 Komentar